Utsira wksp, stemningsrapport

«Alt kommer og går: Mennesker, årstider, vind. Bare havet blir, havets dønninger som gjentar seg selv. Aldri de samme. Alltid de samme».

Kolbein Falkeid, SiwiR AwiR

Slik ble en håpefull gjeng av fotografer ønsket velkommen om bord på ferge som tok oss trygt til en vakker øy Utsira.

Utsira er kjent som Norges minste kommune i folketall, «must-have» på besøkslista til fuglekikkere og er satt på kart av de kunstinteresserte turistene.

Haugaland Fotoklubb har leid turistforening sin hytte for to dagers foredrag sammen med et kreativt ektepar Torkil Færø og Tone Elin Solholm. Sammen driver de Kairos Workshops.

Det å komme til Utsira var en magisk opplevelse. Vi fikk lov til å bli i en slags fotoboble i to hele dager: tenke på fotografi, snakke om fotografi og praktisere fotografi. Oppgavene som var gitt av Torkil var gjennomført med glans av alle deltakere, både med fritt tema den ene dagen og med tema «Selvportrett» den andre dagen.

Jeg vil gjerne hylle beboere på Utsira. Hver og en som vi traff på veien stoppet opp for å slå av en prat. De hadde tid, de visste en stor interesse for den store gjengen med fotokamera over skulderen både i store flokk og hver for seg, på jakt etter et bra fangst på minnebrikken.

Her kan du se et dryss med bilder som vi kom hjem med.

tekst: Alina Pettersen

Noen behind the scenes bilder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s