NasjonalFotovandring og videre utover høsten…

fotovandring

Lørdag 12 sepbember, braker det løs! Nasjonal Fotovandring arrangeres igjen over hele landet, og Haugesund er selvfølgelig med! Temaet i år er «Din Lørdag», i tillegg til at det finnes et ekstraoppdrag; «Ta en Wilse». Les mer om selve konkurransen her, og om bonustemaet her.
Programmet for dagen lyder som følger;

Oppmøtested: Gamle Slakthuset (Kafèen)
Tidspunkt: Registrering fra 10-11
Hva skjer? Fotovandring i byen.
Klokka 11-14 har Haugaland Fotoklubb bemannet post på Bytunet, hvor man kan spørre om det meste som har med både fotovandring og foto å gjøre…
Stempler du inn hos Japan Photo i løpet av dagen, er du med i trekningen av en fin pakke med bøker, DVD’er med mer. Da kan du samtidig ta en titt på dagstilbudene i butikken!
Etterpå: 14.30-16: Fototreff på Gamle Slakhuset. Quiz med premie.

Bli med på vandringen – enten du er med rundt i sentrum, eller om du velger å utføre ditt eget prosjekt på egenhånd etter registrering er foretatt. Håper å se mange bilder fra Haugalandet i boka som gis ut i etterkant!

Vi trenger også et par frivillige til fotovandringen! Har du anledning til å avse en time eller to eller tre i klubbens tjeneste, så er du hjertenlig velkommen til å sende en mail til klubben eller ta kontakt med oss på facebook etc. Det er ikke snakk om noe særlig jobb – mest sosialt og være der med oss andre.

Foto- og familietur til Utsira, 19-20 September

Lørdag 19-september arrangeres en tur til Utsira for dem som ønsker å ta en litt mer eksotisk tur i nærområdet. Vi planlegger en tur ut med overnatting, og retur på søndag. Turen/retur vil følge de ordinære oppsatte ferje-tidene til utsiraferja. Det finnes flere alternativer for overnatting der ute, og vi har hentet inn gode priser, men det er avhengig av at vi blir en liten gjeng. MELD DEG PÅ turen ved å sende mail til post@haugalandfotoklubb.no så snart som mulig – og innen 12.september. Ta med familie/venner – og kamera, selvfølgelig! Har du vært der ute? Nei? Bli med!

Kulturnatt, 2015!

Klubben skal igjen ha utstilling og opplegg med besøk og foredrag under Kulturnatt! Se programmet vårt på haugalandfotoklubb.no/kulturnatt .., og det trente øyet vil også se at det skal arrangeres en workshop med John Colbensen på søndagen. Denne workshopen vil koste 500kr pr deltaker – påmeldingsfrist innen lørdag 10. oktober til klubbens mailkonto.
Last ned litt info her!
Stille ut under kulturnatt? – Møt opp på fotocafè, Mandag 7. September på klubbhuset, så tar vi en liten inforunde og diskuterer litt rundt den! Det hadde vært helt fantastisk om vi klarte å fylle lokalet med bilder fra MANGE av våre fotografer – alle aldre, alle nivåer!

Høstkonkurransen!

Glem nå for all del ikke høstkonkurransen! Innleveringsfrist 31. Oktober på NSFF.no Tema: «I Lufta/Som Flyr»  – en fugl? en tanke? snøfall? – Håper på alle mulige slags tolkninger av temaet! – Kanskje en kan få inspirasjon på en av aktivitetene nå i høst?

Det blir en aktiv høst for dem som ønsker å være med på alt – men kom deg opp av sofaen og bli med – så får vi prata litt sammen og!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s