Kulturnatt

Velkommen til KULTURNATT 2019!

(Følg gjerne arrangementets side på facebook.)

Kulturnatt – noen praktiske detaljer.
Tilrigging onsdag (16.10) og torsdag (17.10 – for dem som ikke kan på onsdag) – fra kl.17.00 – til kl. 20.00 på Vår frelsers Menighetshuset. Husk å ta med noe verktøy. Vi hjelper selvsagt hverandre med å få bildene på plass.
Vi viderefører ordning med betalte fotooppdrag under Kulturnatt. Jeg trenger 2 fotografer. Send meg melding om du er interessert. Hver fotograf forplikter seg å levere ca. 300 bilder fra kvelden i løpet av et par dager til Kulturnatt arrangøren, honorar er 3.000 kr. Det er også mulig å dele opp mellom flere fotografer om dere synes det blir for mye for 2 fotografer. Liste over prioriterte eventene skal jeg få ca. 1 uke før Kulturnatt.
Offisiell åpning av utstilling er 19. oktober – kl.19.30
Varighet på utstilling 19. oktober er fra 12.00 til 22.00. Jeg trenger 2-3 vakter for denne dagen. Vaktene skal: ønske velkommen til de besøkende, ta omvisningsturer og steike vafler. 
I etterkant av utstilling skal bildene få lov til å henge på menighets (bortsett fra de bildene som henger på uttrekkbare veggen). Det blir ikke bekjent utstilling og på eget ansvar.
Vi har ikke invitert noen gjeste-utstillere i år.
Hver utstiller får plass til 2 bilder, men ha gjerne noe ekstra bilder på lur. Om vi får plass – fyller vi opp veggene med fotokunst. 
Følgende informasjon om bildene skal sendes til meg (på e-post alina.pettersen@haugnett.no): navn på utstiller, tittel på bilde, størrelse på bilde, materiell (hva bilde er skrevet ut på), pris. Alle bildene skal selges som de er (om de har ramme på – skal de selges med ramme).
Her var det mye informasjon, men om jeg glemte noe – kom gjerne med tilbakemelding, så fikser jeg det så godt som jeg kan.