Nytt år – så hva skjer?

Velkommen til nytt fotoår! Håper ribbefettet har lagt seg på de riktige plassene, og dere er klare til å leke og jobbe med kamera og bilder gjennom 2017.

Hva skjer?

Først av alt en liten nødvendighet for klubben – kontigenten. Pris og kontonr finner du her. Vi har desverre ikke vipps etc, men det er jo ikke så vanskelig med nettbank heller 😉 Vi tar faktisk kontanter dersom dere foretrekker det, men foretrekker selvsagt gjennom nettbank. Dersom du ønsker faktura til f.eks et selskap; gi beskjed.

Så til det som er kjekt: 

Nå i Januar, får vi besøk av fotograf Øyvind Hjelmen som skal sparke i gang året med å snakke om det å jobbe med personlige fotoprosjekter og vise mange av hans egne bilder. Øyvind Hjelmen har jobbet med fotografi som hans kunstneriske uttrykk for mer enn 20 år, og hans arbeider har vært utstilt i USA, Tyskland, Russland, Storbritannia, Polen, Italia, Hellas, Litauen, Japan, Frankrike, Nederland og Norge. Han har undervist og holdt workshops i over 10år, og han har også vært gjesteforeleser på American Intercontinental University i London, og på Nordic School of Photography i  Oslo. Han er for tiden kunstnerisk prosjektleder for Artist in Residence programmet på Halsnøy kloster, Sunnhordland Museum, Norge.
Velkommen til årets første fotomøte; Onsdag 18. januar kl 18:30!

181-orig-14d06c2696a7c77a676bfaa1aaea2b35

I Februar går Haugesund Fotofestival av stabelen, og den 15. februar, skal vi ha årsmøte med noe attåt. Innkallelse vil bli sendt ut nå i løpet av januar.

portrett-jorun_1bw_lite-229x300

I Mars, får vi besøk av Roger Brendhagen over 2 kvelder, og klubbens vårkonkurranse med tema «Makro» har innleveringsfrist mot slutten av måneden. Ingen vits å utsette levering – Konkurransen er åpen for innlevering allerede nå!

Dette er bare NOE av det som står på programmet i 2017, og vi i styret håper det er vel verd kontigenten også i år. 🙂
– og selvfølgelig; Vi skal jo ut å gå noen turer også!

Vel møtt!

2 kommentarer om “Nytt år – så hva skjer?

  1. Hva skjer, kommer ikke Stavanger Foto denne gang? Forsto på Jan Kåre at han fortsatt håpet at også de kunne stille, men nå er det altså bare Japan Photo? (Nesten ræva Rimi😉)

    Sendt fra min iPhone

    • Det er det kun Jan Kåre som styrer med, så det må du nesten spørre han om, men tipper det er økonomiske interesser i eksklusivitet…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s