Utstilling og kulturnatt nærmer seg! Er du klar?

I kveld ble det hengt opp mange flotte bilder i Haraldsgata 145, Veignergården. MEN – det er plass til enda flere bilder! Vi har et flott, stort lokale med masser av plass, så sleng dere på! Vi har lokale leverandører som kan printe, så finn frem din lengste lukker og sleng deg på, vel?

Merkelapp:
Dere som har hengt opp bilder: Det hadde vært fint om dere skrev en lapp med navn og tittel på bildet. Dersom bildet er til salgs, skriv gjerne også en pris. Som retningslinje, har vi en nedre grense på 800,- pr bilde med mindre det er veldig lite. Vurder utførelse og slikt inn i pris.

Program:
Program finner du her
! Kulturnatt har skrevet feil i det trykte programmet – det er litt dumt, men vi skal nå ha det flott for det om. Lokalet ligger prima plassert i Haraldsgaten, så vi får nok et ganske bra besøk håper vi. Uansett, håper vi at MANGE av dere kommer, både på åpningen kl 21 på fredag, og utover kvelden på lørdag. Begge kveldene vil det bli servert noe godt i glasset og litt snacks. Kulturnatt har de siste årene utviklet seg til å bli en liten festaften for klubben, så det er bare gøy om vi er en god gjeng som samles til litt sosialt.

Workshop:
På søndag vil det bli arrangert en liten miniworkshop med Glenn Meling. Siste frist for påmelding settes til i morgen, Torsdag kl 21. En del av dere har allerede fått det med dere og meldt dere på, men det er fortsatt plass – maks 12 deltakere, pris 500 pr pers. Se mer info i programmet.

Det er også ledige plasser til workshop på mandag og tirsdag, mer info finnes her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s