Sensommer og høst 2016

Sommeren er på hell (har den i det hele tatt vært her?) og høsten står for tur. Forhåpentligvis er det noen av dere som har fått fanget litt lys på brikken i løpet av sommeren, og er klare til å vise dem til resten av oss!
Tradisjon tro blir Augustmøtet en visning av sommerens blinkskudd fra medlemmene. Send inn maks 4 bilder til klubbens e-postkonto, eller ta med minnepenn og møt opp 18:30 (vi begynner visning kl. 19, men tar litt tid til info og klargjøring av visning).
NB! Ny dato for augustmøtet blir onsdag 24. August, ikke 17. August som «vanlig». Årsak: Slaktehuset hadde ikke åpnet ordinær drift etter sommeren. Derfor ny dato altså; 24 August!.

Septembermøtet avholdes som planlagt 21.09, og denne gangen skal medlem Tove Amundsen vise bilder og fortelle sitt «reisebrev» fra en fotoreise i Asia tidligere i år!

13179017_10153453428226954_6798223904183151860_n

Kulturnatt 2016
Vi får i år besøk av fotograf Glenn Meling! Se www.glennmeling.com for å se noen av hans spennende arbeider. Glenn meling er en allsidig fotograf som jobber med fotografi på ulike måter. Endelig program er ikke fastsatt. Vi vil i år igjen holde en utstilling, og vi leter etter lokaler og har et par kandidater til det. Tema for utstillingen i år blir «Lang lukkertid».., så dra ut og la lukkeren stå åpen!

Høstkonkurransen har innlevering 31. Oktober! Tema: Menneske! Levering via NSFF.no – maks 4 bilder pr medlem!

Ser ikke ut som at det blir noen Nasjonal Fotovandring i år, men vi skal se om vi kan finne på noe lignende ala Fotosprint vi har hatt før.

NB! I August har JapanPhoto kampanje med hele 40% rabatt på bildeprodukter!! Bruk kode JPREAKT40 ved bestilling!

Vel møtt til en ny høst! Måtte den bli bedre enn sommeren…… Her er noen bilder som er tatt av årets gjest under Kulturnatt, Glenn Meling.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s