Resultater – NM i film og foto!

Da har Nasjonalt Film og Fototreff 2016 blitt avholdt i Oslo. FOTOSLO, som de kalte det. Intressante foredrag, fotosprint, visning av film og bilder, sosialt samvær og ikke minst; Premiering og offentliggjøring av NM-resultater og utdeling av heder og ære.

Av hederstegn, ble Tina Signesdottir ble tildelt ANSFF (Artist, NSFF) for innsats i nasjonale konkurranser, og ENSFF (Eksellense, NSFF) for oppnådde resultater både nasjonalt og internasjonalt.
Terje Kolbeinsen ble tildelt EsNSFF (Eksellense Service, NSFF) for sin innsats for Haugaland Fotoklubb, og sin jobb for NSFF som både regionskontakt, nestleder, informasjonsansvarlig, m.m.
I tillegg ble det delt ut plaketter for nasjonal og internasjonal innsats.

Resultater, NM:

Resultatene fra NM ble offentliggjort, og som klubb, sank vi desverre fra en tredjeplass etter første runde (høst, 2015), til en god 5.plass sammenlagt. DET ER BRA! Vi er forran klubber med mange flinke og solide fotografer, så en 5.plass totalt her, er fantastisk! Resultatlisten (lister kun opp topp 5) er som følger:
1. Oseberg Photo Society: 780p
2. Skodje Fotoklubb: 751p
3. Bekkalokket Footklubb: 749p
4. Trondhjems Kameraklubb: 721p
5. Haugaland Fotoklubb: 703p !!

Av individuelle resultater, gjorde vi det også sterkt. 10% av klubben vår på antatt-lista må da sies å være bra. Det nytter folkens! –  Det er bare å levere!
Jone Torkelsen, 1A
Ana Conclaves, 1A
Jan Kåre Ness, 1A
Steinar Røgenes, 1A
Rolf Arne Ronæs, 1A
Guro Sandsgaard, 2A
Leif Bråtveit, 3A
Knut Ivar Skogland, 3A
Nils J. Tollefsen, 4A
Terje Kolbeinsen, 3A, 1HM
Tina Signesdottir, 4HM, 2A

Gratulerer ALLE sammen! Logg dere inn på NSFF.no for å se resultatene og hvilke bilder dere har fått uttelling på!
Undertegnede har med seg diplomene, og de vil bli delt ut på årets sommeravslutning, 18. Juni, på Vibrandsøy! (mer info og detaljer kommer!)

Diplomer fra NM

Norgesmester i Foto, 2016 ble….

Vinneren sammenlagt og nå med tittelen «Norgesmester i Foto, 2016», ble Håkon Grønning, Trondheim Kameraklubb! Haugaland Fotoklubb sender sine gratulasjoner!
…, men på sølvplass finner vi et kjent navn: Tina Signesdottir Hult! Vi gratulerer Tina så mye med andreplassen – Det er en helt enorm prestasjon med så mange gode fotografer som i dag finnes i NSFF! – heldigvis er flere av dem i klubben vår!

 

Haugaland Fotoklubb takker Oslo Kameraklubb og NSFF for et vel gjennomført film og fototreff, med godt innhold og gode «kolleger» innen miljøet! Under følger noen bilder fra treffet. Mer finner dere på instagram med hasjtag: #fotoslo2016 / #fotoslo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s