Referat Årsmøte og våren 2016

Da var årsmøte gjennomført. Årsmeldinga er klar og kan lastes ned her. Referat fra møtet kan lastes ned her. Vi ønsker Åge Olaussen velkommen i styret og takker Astrid Hagland Gjerde for innsatsen. Det blir snarlig et styremøte hvor vi skal diskutere veien videre, men mye for våren er allerede klart;

Allerede 25. februar, blir det et lite møte for de som ønsker å delta i konkurranser – vi vil gi tips til konkurranser som kan være kjekke å  delta i, gi tips til hvordan «ferdigstille» bildene sine, snakke om kategorier og andre tips og triks. – Klubbhuset kl 19.

Klubbkonkurransen er åpen for innlevering. Siste frist er 31. mars. Tema er «Åpent», innlevering via nsff.no, så logg deg inn og lever der. Intil 4 bilder pr person – Lykke til!
…, og med det samme du er inne og leverer til klubbkonkurransen, kan du også levere til NM – Siste frist er 15. april, og her er det noen flere temaer enn i klubbkonkurransen. Info vil bli gitt både på konkurransemøtet, og på møtet i Mars.

CreativeLive.com kjører i dag igang sin «Photoshop week» – 39 live sesjoner med alt fra begynner til avansert innen Lighroom og Photoshop. Raw-fremkalling, Actions, retursjering… +++ – GRATIS på creativelive.com

Neste ordinære møte, 16. mars, får vi besøk av Anne Marthe Widvey. Hun skal vise bilder og snakke om sin stil innen fotografering. Vel møtt! Her er et lite utvalg av hennes bilder:

Intil den gang; Se klubbkalenderen for når det skal arrangeres ulike ting – fotocafèer og annet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s