Godt nytt år! – og tid for kontigent…

Fyrverkeri

Godt nytt år alle sammen, og velkommen til nytt år i Haugaland Fotoklubb! I år skal vi ha et flott år med spennende foredragsholdere, workshopper, turer, konkurranser og mer!

Det er nå tid for å betale inn kontigenten;
500,- for medlemmer over 25 år.
300,- for medlemmer opp til 25 år.
300,- for familiemedlem over 25 år.
150,- for familiemedlem opp til 25 år.
Kontigenten betales inn så snart som mulig til kontonr 3240.06.01991. Vi sender ikke ut giro med mindre det ønskes av den enkelte. Se info her. Kontigenten gjelder for et helt år, inkluderer medlemskap i NSFF og alle fordeler vi har både lokalt og gjennom NSFF.

Allerede på første møte blir kontigenten vel verd pengene – Tidligere medlem Thor Håkonsen kommer og holder foredrag, samt introduserer ny sponsoravtale! Senere på året kommer han også for å holde workshop for medlemmene! Vel møtt på Saualoftet den 20. Januar!

I morgen, mandag 4. Januar, er det fotocafè på klubbhuset fra kl 19! Kom innom og prat om hva du har gjort i jula…. eller andre ting. Tror fortsatt det står noen pepperkaker på huset – disse klarer vi vel å spise opp ila kvelden. 🙂

Benytter også samtidig muligheten til å nevne Haugesund Fotofestival som går av stabelen siste helga i Januar. Vårt medlem Jan Kåre Næss er i full gang med forberedelsene og har fått inn flere spennende navn – Vi kommer tilbake med mer info, men ta gjerne en titt på nettsiden, og følg siden på facebook.

Denne info blir sendt ut både på ordinær mail, og som nyhetsbrev for å nå ALLE i klubben. Beklager dersom du får det to ganger… hvis ikke du får det to ganger – sørg for å abonner på oppdateringer fra nettsidene våre – vi sender nemlig ikke ut så mange fellesmail lenger utenom våre oppdateringer her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s