Bestill bilder så snart som mulig…

Dagene løper avgårde…, og de som ønsker å stille ut på utstillingen under kulturnatt, bør bestille bilder så snart som mulig. Vi går for direkteprint på hard skumplate – bestill her: Fotoworld.no – hard skumplate.
Vi er heldige nå med at FotoErik har 25% på alle forstørrelser, og vi i klubben får våre ytterligere 15% oppå dette igjen, så prisene er rimelige for oss!

Ettersom oktober kom litt brått på (ihvertfall for meg), åpner vi også opp for papirbilder i en enkel ramme, men ser aller helst at det bestilles bilder på plate (for at utstillingen skal se best ut).
Bestillingstiden er vanligvis 10 dager, men kan øke dersom det blir høyt trykk på fabrikken, eller noe stanser opp noen minutter ekstra i postgangen, så bestill gjerne i løpet av helga.

Fotocafè på førstkommende mandag, 5. oktober, går som planlagt, og dere kan vise frem bilder der – men vurder om du vil bestille dem allerede i dag, eller om du bruker lokal print på papir (det går jo an med både og – papirbilder kan sendes inn i etterkant til fotokonkurranser som Al-Thani og trierenberg og NM og diverse – eller bare henges på veggen).

Lykke til!

3 kommentarer om “Bestill bilder så snart som mulig…

  1. Jeg har også bestilt noen nå – gikk for 40*30. Tenker det vil være nok når de henges tett som serie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s