Sommeravslutning på Borgøy!

Da sitter jeg relativt sliten etter en hektisk dag med Sommeravslutning for Haugaland Fotoklubb på Borgøy. Været var helt ok (kunne vært noe varmere og mindre vind, men ….), og for de fremmøtte, så tror jeg ikke Borgøy skuffet. Dagen startet derimot noe uforutsett da jeg skulle kjøre min egen båt fra Søvik i Grindafjorden og ut for å bedrive litt båt-taxi for dem som kanskje ville ta en «snarvei» litt hit og dit, og som eventuelt ikke traff på rutebåten. Etter å ha kjørt ca 19,5km, fusket motoren plutselig før den gav helt opp momentant. Fikk sagt fra til Lovise som da var kommet seg ut på Borgøy, og fikk hun til å kontakte kapteinen på rutebåten som igjen ringte en venn med litt mindre båt. Jeg ble liggende å drive i ca 1,5km før jeg ble slept de siste resterende 1,2km inn til Borgøy. Heldigvis hadde foto-folket lagt ut på tur i alle mulige retninger, og jeg tror nesten samtlige stier på øya ble benyttet av èn eller flere personer i løpet av dagen. Ca kl 13, slengte vi pølser på grillen, og folk kunne få seg en matbit, enten de skulle ut på en ny tur, prøvde ut styltene, eller slo av en liten prat med de andre medlemmene. Flere av medlemmene gjennomførte faktisk «toppturer» og fikk med seg både Store og Litlenuten.

Alt i alt, så det ut som at folk trivdes og hadde det hyggelig. Jeg synes ihvertfall at Borgøy har mye spennende natur å by på, med stier som ikke akkurat er oppbrukt. Selv, fikk jeg en litt redusert dag, og med en fornemmelse om at det egentlig nå bare henger noe dyrt skrap-metall bakpå hekken på båten. Her er noen bilder fra turen som jeg har fått tilsendt, tatt selv, eller stjålet skamløst fra Facebook. 🙂

Foto; Trond Jostein Pettersen, Åge Olaussen, Lovise Skogland, Marie Solberg, Jone Håkonseth, Frode Tønnesen, og Knut Ivar Skogland.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s