Mye på programmet i Mai!

10 mai kl 18:30 – «Jordens Salt»
Edda kino setter opp visning av «Jordens Salt» i en større sal – og har invitert Haugesund filmklubb og Haugaland Fotoklubb til rabattert pris (80,- pr pers). Filmen er en sterk oscarnominert dokumentarfilm om fotografen Sebastião Salgado. I over 40 år har Salgado reist rundt i verden og tatt bilder av konflikter, menneskelig lidelse og naturens skjønnhet. Salgados sønn Juliano Ribeiro Salgado har laget filmen som var nominert til Oscar, og har vunnet en rekke priser, blant annet spesialprisen i sideprogrammet Un Certain Regard på Cannes 2014 og publikumsprisen på Tromsø internasjonale filmfestival.
Se trailer her; https://www.youtube.com/watch?v=OivMlWXtWpY
Si du (m/følge) er medlem i fotoklubben! Medlemslister blir levert til Edda!

17 mai kl 15 – Haugaland Fotoklubb i folketoget!
Endelig skal også Haugaland Fotoklubb delta på grunnlovsdagen – Vi får tildelt plass i folketoget, og møtes i byparken kl 14:45. Håper mange av dere har lyst å se folketoget fra en annen vinkel i år – bli med og gå!

20 mai kl 18:30 – Klubbmøte på Saualoftet!
På dette møte får vi besøk av fotograf Knut-Inge Johnsen som skal prate om sin tilnærming til fotografi, og gatefotografi. Bli litt kjent med han og se bilder her; https://foto.no/a/40719

27 mai kl 19:00 – Ekstraordinært møte på klubbhuset!
Den New York baserte fotografen Matt Coch kommer til Haugesund, og kommer til Haugaland Fotoklubb for å snakke litt om sitt arbeid. Dette er ikke et «vanlig» fotoklubbmøte, men blir uken etter det faste mai-møtet, og vil bli holdt på klubbhuset! Matt har hatt flere utstillinger i New York. Se mer av han på http://www.mattcoch.com/ og https://instagram.com/brooklyntheory/
Det er litt begrenset plass på klubbhuset, så ikke gå helt av skaftet om det skulle være litt trangt 🙂

Annet:
* Minner selvfølgelig også om sommeravslutning på Borgøy 14.juni. Tidspunkt blir annonsert siden. Borgøy er en fantastisk plass med flotte locations; gammel skog, nydelige utsikter, spor av industri, gamle hytter og sjøhus, bortgjemte stier… masse flott! – Ta gjerne med familie eller en venn (ta med medbrakt modell)!
* Tenk fremover mot utstillingen under Kulturnatt i oktober! – du kan delta med en serie fra 2-6 bilder – fritt motiv, men husk at det skal være en serie/kolleksjon!
* Meld deg på mail-listen til nettsiden for å få tilsendt oppdateringer som dette! – finn «Følg nettsiden via e-post» på forsiden, og skriv inn epost-adressen din der!

Kontakt gjerne styret dersom du lurer på noe, eller har noen innspill!
Ta med kameraet ut på tur!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s