Nasjonal Fotovandring 2014 – 13 September

Haugaland Fotoklubb er i år lokal arrangør av Nasjonal Fotovandring! Dette er første året Haugesund også er med på lista over deltakerbyer. Nasjonal Fotovandring er et sammarbeid mellom Japan Photo, akam.no og over 20 fotoklubber rundt i det ganske land. Vi i Haugaland Fotoklubb håper så mange som mulig vil delta. Totalt er det premier til en verdi av 180.000kr, hvorav noen er forbeholdt Haugesund for lokale vinnere,  men det konkurreres også nasjonalt. I tillegg til at det blir produsert en flott bildebok som inneholder de beste bildene fra vandringen nasjonalt. Den lokale juryen er ikke helt fastsatt enda, men vi har fått med oss Terje Støksen, Brian Wallace og Arthur Halseid.

Den nasjonale juryen består av:
Dag Spant: Erfaren reklame- og gatefotograf, Olympus-ambassadør.
Paul Olai-Olssen: Fotograf, men kanskje mest kjent som Padle-Paul fra padleserier på TV.
Bjørn Riise: Nyvalgt leder i Norsk Selskap for Fotografi
Helle Navratíl: Fotograf og Japan Photos juryrepresentant.
Kjersti Stuestøl: Fagansvarlig i Akam.no

I Haugesund starter vi Lørdag 13. september kl 11, men åpner for registrering fra kl 10. Tema i år er «Kontraster«. Oppmøte på Gamle Slaktehuset i Haugesund Sentrum, hvor det også vil bli mulighet for noe å bite i, samt at det vil bli et lite foto-foredrag når vandringen er over. Endelig program kommer vi tilbake til. Prisen for å delta er 100kr (kontanter), og hver deltaker får et deltakerbevis og instrukser for hvordan bilde skal lastes opp etter vandringen dersom man ønsker å delta for å få premie.

Les mer på nasjonalfotovandring.no eller akam.no – Håper å se så mange av dere som mulig, og følg med her på haugalandfotoklubb.no (abonner gjerne på siden – se etter «Følg nettsiden via e-post» på forsiden), så skal vi snart legge ut endelig program. Man tregner IKKE være medlem av klubben for å delta, men vi oppfordrer selvsagt alle fotointeresserte på Haugalandet til å være med i klubben – Vi har mange spennende foredrag og aktiviteter!

En kommentar om “Nasjonal Fotovandring 2014 – 13 September

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s