Livlig møte 23. april

Igår kveld hadde vi et hyggelig klubbmøte og her følger som vanlig noen bilder, fotografer elsker som kjent å bli fotografert! Et ivrig tellekyndig medlem kunne rapportere om 25 oppmøtte, som etter sigende følger normalen.

Takk til Knut Ivar for en informativ og inspirerende halvtime om IR-foto!

Høy stemning var det under presentasjonen av resultatene av klubbens interne vårkonkurranse (resultater og vinnerbilder kommer som eget innlegg på sidene her etterhvert.) 14 fotografer leverte 44 bilder og juryeringen ble gjort av Atlanterhavsvegen Fotoklubb.

Resultatene av klubbens fellesinnsending til den store konkurransen «Trierenberg super circuit 2014» ble markert med bildevisning og jubelbrus. Med 216 antatte bilder fordelt på 10 deltakere sikret vi klubben gullmedalje i kategorien «BEST MIXED CLUBS». Veldig morro å se at vi viser igjen som klubb. Gratulerer til Tina Signesdottir Hult som sikret seg en bronsemedalje i kategorien «COLOUR PRINTS GENERAL»! Også ikke minst en stor takk til klubbleder Terje Kolbeinsen som tok på seg jobben med å jage folk opp av godstolen, samle inn bilder, printe, fylle ut alle skjemaer og sende inn!!!

Til alt overmål klarte vår eminente kos-og-hygge-general å toppe kvelden med marsipankaker av beste sort. Ikke nøl dersom du får lyst å gjenta det Inger!

bilder følger;

2014-04-23 19.23.55

2014-04-23 20.01.00

2014-04-23 20.02.15

2014-04-23 20.05.26

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s