Tre medlemmer i første runde av «Årets Fotograf»


Det var hyggelig å åpne nyeste nummer av «Fotografi» i dag! Hele 3 medlemmer i klubben var representert med bilde i bladet. For de som ikke kjenner så godt til konkurransen, så er dette en konkurranse hvor det sendes inn opp til 6 bilder fra hver deltaker i hver runde, hvorav det kun blir 43 bilder som får poeng – av ALLE som blir sendt inn.., så nåløyet er ganske snevert for å komme med.

Anne Marthe Widvey og Knut Ivar Skogland fikk 2 poeng hver, men den som stakk av med flest poeng sammenlagt, var Tina Signesdottir med hele 19 (!) poeng! -1 stk 2. plass, og hele 3 bilder som fikk 4 poeng! – Det er en sterk runde av Tina!

Juryen skriver om andreplassen: «Et klassisk portrett, nydelig lyssatt. Det som slår oss er kontakten med modellen, den avstemte fargepaletten og det nostalgiske preget – alt er meget vakkert, men samtidig er det en nerve. Uttrykket hennes har noe urovekkende ved seg…. Dette er ett av mange gode fotografier i en overbevisende serie fra en meget lovende fotograf.»

teksten fortsetter etter bildene…2plass_tina

Tina åpner fotografiTina leser fotografiDet blir spennende å følge konkurransen videre i år. Det er 4 runder som gjenstår; «Årstider», «Action» og Sort-hvitt». Neste innlevering har frist 10. mai, og det er ikke for sent å hive seg på enda. Les mer på fotografi.no. Tina leder foreløpig, men med Canon 6D som hovedpremie, regner jeg med at andre fotografer ikke gir seg så lett. Tina er selv spent på hva hun skal få til i de neste rundene, men slik er det gjerne med konkurranser – man må utfordre seg selv og tenke nytt.

Uansett, så er klubben stolt over å være sterkt representert i årets konkurranse, og vi krysser fingrene for flere poeng – og selvfølgelig sammenlagtseier.

En kommentar om “Tre medlemmer i første runde av «Årets Fotograf»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s