Nye nettsider

Her ser du den spede starten til klubbens nye nettsider. Undertegnede har tatt på seg å puste litt liv i nettsidene som har ligget brakk en stund nå. Husk å legge inn din e-post adresse i feltet til høyre på siden for å bli varslet automatisk om nye innlegg på sidene (den funksjonen fungerer som nyhetsbrev fra nå av).

Hva

Jeg håper at nettsidene vil finne sin naturlige plass ved siden av facebookgruppen til klubben. Innhold på facebook er «flyktig» og vil etter en stund være vanskelig å finne igjen. Facebook er flott til posting av linker, korte spørsmål, diskusjoner osv. I andre enden av skalaen har vi nettsidene her som bør inneholde mer «høyverdig» stoff. Ved siden av nyheter, info og møterapporter ønsker jeg at sidene skal være en arena også for deg som medlem. Det kan være å presentere deg selv og dine bilder, skrive om fototeknikker, dvele om kamerautstyr, erfaringer fra workshoper eller messer, illustrerte reisebrev osv… Ta kontakt dersom du liker å skrive og har en god idé om noe som du tror andre medlemmer kan ha glede av å lese/se.

Hvordan

«Keep it simple, stupid»er et motto jeg liker, så her er tanken min at styret og klubbens medlemmer lett skal kunne både lese og skrive på sidene. Jeg hentyder ikke at noen er dumme, men at det ikke er dumt å holde ting enkelt. Jeg liker for all del å sysle med webdesign og designet på sidene her vil vokse og modne seg i takt med innholdet. Kom gjerne med dine egne innspill og ønsker om hva du har lyst å se på sidene her, bruk kommentarfeltet under teksten! En nettside er ingenting uten innhold og lesere. Klubbens domene vil bli mappet om hit slik av du vil nå sidene på samme adresse som før (hfklubb.no).

Hvorfor

For en stund tilbake tok jeg på meg å «gjenopplive nettsidene» og slo fast at måten eksisterende sider var lagt opp på ble i overkant avansert (self-hosted WordPress installasjon). Mitt fokus er som sagt på innholdet. Holde sidene enklest mulig både for lesere og de som skal skrive og vedlikeholde sidene i fremtiden(!). Har derfor flyttet det som var av innhold over på disse nye sidene som kjører på WordPress.com platformen. Da er hosting, backup, software updates osv tatt hånd om og man vil slippe å passe på at ting og tang til enhver tid er oppdatert og i riktig versjon.

-Christoffer Steinsvåg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s